Nacionālās virtuves īpatnības

* Sagaidot - trīs veidu tradicionālās latviešu virtuves uzkodas, alus vai bērzu sulas

* Maltītes gatavošana Lauku virtuvē saimnieces vadībā – mielošanās un sagatavotās

produkcijas līdzņemšana

* Tradicionālais Kurzemnieku deserts – Sklandrauši jeb Dižarauši

* Stāsti par zvejnieku dzīvi un latviešu nacionālo virtuvi, zvejnieku amata prasmes

* Iespēja iegādāties Rojas novadā ražoto zivju produkciju

 

Piedāvājumā divas programmas :

‘’Strimalas pārvērtības’’ – zivju ēdienu gatavošana

‘’Tā ēd Kurzemē’’ – kurzemnieku maltīte

 

Laiks – 3 stundas

Cena kompānijai no 10 personām – 15,00 EUR no personas

 

 

Lūdzam pieteikties, savlaicīgi piezvanot pa telefonu 29 477 602 - saimniece Zane Vaivode

 

Bilde

Viesnīca galvenā.JPG